Med en bundgaard sko er barnet altid klar til leg

Bundgaard sko, gummistøvler og sandaler

Fra dit barns første skridt, til de første skoleår, er der en Bundgaard sko der passer.

Bundgaard prewalker er en god starter sko, til barnet der kravler og som har taget de første skridt. Den er fleksibel i læderet og giver samtidig en god støtte i hæl og ankel. Vælger du en med snørebånd, er det muligt at stramme den ind, så den sidder godt til foden.

Bundgaard sko er godt dansk design, der let og hurtigt tilpasses barnets fod.

Mange af skoene fra Bundgaard har velcro lukning eller er med elastiske snørebånd, der ikke skal bindes op, så dit barn, nemt selv kan tage skoene af og på. mange Bundgaard kommer med  med om skoen passer godt til foden) godt til foden.den

Find Bundgaard sko, gummistøvler og sandaler i vores store Bundgaard udvalg her.

bundgaard gummistøvler med neopren holder barnets fødder varme, selv når der leges i dybt vand

Bundgaard gummistøvler, når det er vådt udenfor


Når vandpytterne bliver for fristende er det tid til et par Bundgaard gummistøvler. Gummistøvlerne fra Bundgaard har en god naturlig pasform, der sørger for at støvlen også sidder korrekt ved vild leg.

Materialet er naturgummi, naturligvis uden PVC.

Til efterår og vinter anbefaler vi Bundgaard gummistøvler med neopren, da foret i neopren sørger for at dit barns fødder holdes varme. Neopren er nok bedst kendt som materialet dykkerdragter er lavet af.

Bundgaard sandaler, til sommerens leg

Til sommerens leg er en bundgaard sandal ideel, den gode støtte fra bundgaard sko i et luftigere fodtøjNår sommeren er på sit højeste, eller I planlægger en tur til sydens varme, er et par Bundgaard sandaler en god investering. De sikrer at dit barns fødder let kan ånde, samtidig med at de giver den rette støtte. Bundgaard sandaler har et smart design, som dit barn vil elske og er lette at tage af og på grundet velcrolukning.

Få hjælp til at vælge det rigtige

Hvis du kan samle veninderne kan vi arrangere et deWiese Homeparty hos jer. Vi kommer forbi med de modeller I har interesse i og besvarer de spørgsmål der måtte være om størrelser, mærker og vedligeholdelse. Læs mere om deWiese Homeparty her.