Bundgaard prewalker – klar til de første skridt

En bundgaard prewalker - klik her for at se udvalgetNår dit barn begynder at rejse sig, er det tid til at kigge efter en prewalker. En Bundgaard prewalker hjælper (godt på vej)  til de første skridt. Med Bundgaard får du dansk design, til en rimelig pris, der passer til barnets fod. Se prewalker udvalget her og udvalget af Bundgaard begyndersko her.

Det er let at tilpasse en Bundgaard prewalker til foden, da den er udført i blødt læder, har udtagelig (EVA) sål og en fleksibel gummisål. Du skal blot spænde skoen. Dit barns selvtillid styrkes af en fast hælkappe, der hjælper til bedre balance, samt en skridsikker gummisål. Succes fra første skridt gør de efterfølgende skridt lettere.

Der findes to typer Bundgaard prewalker, en uden og en med slidstærk tå-forstærkning. Til de første skridt kan det være en fordel med den lettere version, mens de forstærkede Biis modeller har fordelen af at være mere slidstærke. Det betyder at Biis kan bedre holde til at der kravles, samt en hurtig tur udenfor.

Bundgaard begyndersko – når gang bliver til løb

Med en bundgaard begyndersko er dit barn klar til legNår dit barn begynder at gå, frem for at kravle, er det tid til at kigge på begyndersko. Bundgaard begyndersko er udført i slidstærkt læder, med forstærkninger, så de kan klare den vilde leg. En lav hælkappe, fjerner begrænsninger i legen.

Med to velcro bånd er skoen let at tilpasse, samt tage af og på. Se udvalget af Bundgaard begyndersko her.

Oplev Bundgaard prewalker og Bundgaard begyndersko

Den bedste måde at sikre at du får det rigtige fodtøj er, at gå sammen med veninderne og bestille et deWiese Homeparty. Så kommer vi forbi, med de ønskede modeller og svarer på jeres spørgsmål. Læs mere om deWiese Homeparty her.

Hvis du er usikker på størrelsen kan du hurtigt ændre bestillingen, efter modtagelse af de nye sko. Læs mere om mulighederne i menupunktet FAQ.