Find et godt angulus tilbud hos deWiese

Angulus tilbud fra deWiese

Hos deWiese er der gode muligheder for at finde et Angulus tilbud. Vi har en stor del af den seneste Angulus kollektion, herunder begyndersko tullesko, hjemmesko, sneakers, damesko, sandaler, støvler og vinterstøvler. Det betyder at vi fra tid til anden har et Angulus tilbud for at tømme lageret for at gøre plads til nye varer.

Få 5 % rabat og skab dit eget Angulus tilbud

Hvis du finder nogle lækre Angulus sko, der desværre ikke er på tilbud, kan du skabe dit eget tilbud ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Din tilmelding giver dig 5 % rabat, på ikke nedsatte varer. Det betyder at du kan få fodtøj og accessories, lidt billigere, når du har brug for det. De helt store Angulus tilbud er typisk på varer der er udenfor sæson, som sandaler om vinteren.

Lad os komme forbi med et Angulus tilbud

Hvis du kan samle en gruppe interesserede, veninder på Sjælland, er det muligt at bestille et deWiese homeparty. Det kan være en sjov og lærerig oplevelse sammen med mødre gruppen, veninderne, børnehaven eller kollegaerne. Skriv hvilke mærker og størrelser i er interesseret i, til dewiese@dewiese.dk, så kommer vi forbi med kollektionen og gode råd om valg af fodtøj.

Hvis du vil have god kvalitet til en fornuftig pris er det svært at overgå angulus tilbud hos deWiese