Find Angulus sandaler hos deWiese

Angulus sandaler - når fødderne skal forkæles

Når du køber Angulus sandaler køber du et par komfortable kvalitetssandaler, der er alle pengene værd. Sandaler der er en nydelse at tage på og bruge. Du finder årets kollektion af Angulus sandaler, samt et stort udvalg af andre kvalitetssandaler, her hos deWiese.

Angulus sandaler sætter en høj standard

Alt fodtøj fra Angulus er skabt med udgangspunkt i føddernes behov og naturens materialer. Sålen i Angulus sandaler er eksempelvis lavet af rågummi, der både virker støddæmpende og hjælper sandalen til at stå godt fast på de fleste typer underlag. Overdelen er designet til at støtte foden på en måde så den aldrig generer.

Du og miljøet får gavn af at Angulus fodtøj produceres i Portugal. Den korte afstand gør at Angulus let kan sikre en høj kvalitet og at CO₂ udslippet holdes lavt, i forhold til produktion i Østen.

Vi er sikre på at du og dine børn vil sætte pris på jeres Angulus sandaler.

Stadig usikker? – Bestil et homeparty!

Hvis du kan samle en gruppe interesserede veninder, på Sjælland, kommer deWiese gerne forbi og viser de dele af vores udvalg du er interesseret i. Skriv til os på dewiese@dewiese.dk og fortæl om jeres ønsker, størrelser, samt mærker I er interesseret i. Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage.

Du finder dine næste angulus sandaler hos deWiese