Se Pom pom udvalget ved at klikke herPom Pom vinterstøvler

Pom Pom vinterstøvler holder dit barns fødder varme og tørre, selv når der skal hoppes i vandpytter og leges i sneen.

Filosofien bag Pom Pom er at det er fodtøjet, der skal tilpasses barnet, ikke omvendt. Med såler af naturgummi gives et godt greb i underlaget og den bløde sål tilpasser sig dit barns fod. Pom Pom vinterstøvler er foret med 100 % uld, der både varmer og fører fugt væk fra dit barns fødder. Støvlerne er derudover lavet af slidstærkt kvalitetslæder og har en tex membran der holder fugt og vand ude.

Pom Pom vinterstøvler er lette at tage af og på, for dit barn, ved hjælp af velcro lukning eller lynlås.

Smart design med Pom Pom vinterstøvler

Udover at designe fodtøjet til at være praktisk så fokuserer Pom Pom på at sikre at fodtøj, som Pom Pom vinterstøvler, har et udseende der tiltaler kunderne. Både de der køber og de der skal have fodtøjet på. I efterårs/vinterkollektionen bruges ofte jordfarver, da de er mest praktiske til leg i de ofte mudrede omgivelser, mens de mere vilde farver anvendes i forår/sommer kollektionen.

Få rabat på Pom Pom vinterstøvler

Alle modtagere af nyhedsbrevet, fra deWiese, får 5 % rabat på alle ikke nedsatte varer, således også på Pom Pom vinterstøvler. Yderligere besparelser kan opnås ved at købe vinterstøvler udenfor sæson. Til foråret kan der eksempelvis findes store prisreduktioner, når vinterkollektionen skal afløses af forårs /sommer kollektionen.

Endelig kan du spare fragten, hvis dit samlede køb bliver på mere end 998 dkk.

Hvis I er flere der skal have vinterstøvler, til jer selv og jeres børn, tilbyder deWiese at arrangere et Homeparty, på Sjælland, med mulighed for at få vejledning og prøve sko og støvler før I køber.

Se udvalget af Pom pom vinterstøvler og andet fodtøj fra Pom pom