Klik på Pom pom logoet for at se det aktuelle udvalgPom Pom udsalg hos deWiese

Hos deWiese har vi et stort udvalg af moderigtige sko og accessories til kvinder og deres børn. Et af vores mærker er Pom Pom. Udsalg på Pom Pom og de mange andre mærker giver dig mulighed for at købe kvalitetssko til en reduceret pris.

Du finder let de sko der aktuelt er på udsalg ved at vælge Udsalg i menuen til venstre. Hvis du primært er interesseret i vores Pom Pom udsalg anbefaler vi at du skriver Pom Pom i søgefeltet for at se det fulde udvalg af Pom Pom sko og støvler.

Under udsalg vil det være muligt at finde rigtig gode tilbud med besparelser på op til 50 % af den vejledende udsalgspris.

Derfor skal du udnytte vores Pom Pom udsalg til at købe fodtøj til dine børn

Skoene fra Pom Pom er dansk designet, lavet af naturmaterialer og skabt til at blive brugt. Pom Pom har lavet begyndersko, der udmærker sig ved at forme sig efter barnets fod, grundet en bund af naturgummi. Især for børn med smalle fødder giver dette en øget stabilitet ved de første skridt.

Til de kolde efterårs og vintermåneder har Pom Pom skabt en række lækre støvler i læder, foret med 100 % uld og med tex membran, som kan holde dit barns fødder tørre, selv når vandpytter og sneleg bliver for fristende.

Pom Pom laver også gode sko, sneakers og støvler til resten af året, samt sandaler til sommeren.

Når du køber fodtøj fra Pom Pom køber du et produkt hvor der i høj grad er tænkt på miljøet. Der anvendes naturmaterialer, der produceres i EU og endelig er Pom Pom oplagt til genbrug, da fodtøjet er skabt til at holde længere end dit barn har brug for det.

Pom Pom sko, støvler og sandaler er et fund til normalprisen, så du får virkelig kvalitet for pengene på vores Pom Pom udsalg.

Hvornår er der Pom Pom udsalg?

Som med de fleste varer er den største prisreduktion at finde umiddelbart efter at der er lanceret en ny kollektion. Pom Pom har to kollektioner om året, en forårs/sommer og en efterårs/vinter. Hvis du skal have et ekstra godt tilbud på sandaler skal du købe dem om efteråret og for køb af vinterstøvler er den bedste sæson foråret. 

Du kan holde dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvorved du vil få 5 % rabat på de varer der ikke er på udsalg og kan ved køb for mere end 998 dkk opnå gratis fragt på ordren.

Klik her for at se vores Pom pom udsalg og andre gode Pom Pom priser