Klik på dette Pom Pom logo for at se udvalgetPom Pom sko – designet til dit barns hverdag

De danskdesignede Pom Pom sko er designet til både at være praktiske og smarte. Skoene er lavet af holdbare naturmaterialer, der er gode for dit barns fødder. For yderligere at mindske miljøbelastningen produceres Pom Pom sko i EU.

Pom Pom sko – fra baby til skoleklar

Pom Pom leverer gode solide begyndersko, der med en bund af naturgummi tilpasser sig dit barns fod. Især børn med smalle fødder vil få lettere ved at lære at gå med en Pom Pom sko, der vil virke som en naturlig del af dit barns fod og sikre at de står godt fast på de fleste underlag. Med en lukning af velcro ovenpå vristen er skoen let at tage på og af.

Til sommeren leverer Pom Pom en række gode kvalitets sandaler, i forskellige designs, der er smarte, støtter de rigtige steder og holder til at blive brugt.

Når sandaler ikke er nok og begynderskoene er blevet for små kan Pom Pom friste med et par lækre sneakers, overgangsstøvler eller basketstøvler. De er alle lavet til at holde til det et par børnesko bliver udsat for i hverdagen og til at give dit barn den nødvendige støtte.

I den kolde tid vil Pom Pom vinterstøvler holde dit barns fødder varme og tørre, selv når vejret er koldt og klamt. De fleste modeller er produceret i kvalitetslæder og foret med 100 % uld. Støvlerne er lavet, så dit barn let selv kan tage dem af og på.

Pom Pom sko er bare en lille del af udvalget

Hos deWiese finder du meget andet end Pom Pom sko. Vi har et bredt udvalg af smarte moderigtige kvalitetssko og accessories til dig og dine børn.

Der er mulighed for dag til dag levering og for at opnå gratis fragt på ordren.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du, udover de gode tilbud og nyheder fra deWiese, 5 % rabat på ikke nedsatte varer. Hvis du bor på Sjælland og kan samle en gruppe, så er det muligt at få et deWiese Home Party. Skriv til os på deiwese@dewiese.dk og fortæl os hvilke sko og accessories I er interesseret i og hvilken dato I gerne vil have at vi kommer. Vi svarer indenfor 24 timer.

Klik her for at se hele udvalget af pom pom sko