Fly London støvler – Kreativt design i god kvalitet

Fly London støvler har med deres kreative designs en retmæssig plads blandt tidens mest spændende designerfirmaer, med speciale i fodtøj til stilbevidste kvinder. Med en legende og farverig stil, hvor komfort og pasform aldrig kompromitteres, er Fly London støvler en sand gave til alle mode- og kvalitetsbevidste kvinder, der ikke er bange for at bringe lidt kant til deres garderober. Folkene bag mærket er yderst kvalitetsbevidste og anvender kun de bedste, lækreste materialer til at realisere og kreere deres designs. Fly London støvler fremstilles under gode og miljøbevidste forhold, ligesom de er 100 % fri for krom og nikkel.  

Hos deWiese har vi sammensat et flot udvalg af tidens hotteste kvalitetsfodtøj

Hos deWiese er vi passionerede modeentusiaster med en forkærlighed for fodtøj af højeste kvalitet og i lækre designs. Vi har nøje sammensat et imponerende udvalg af de lækreste kreationer inden for sko og støvler og har mange forskellige mærker, såsom Fly London og Neosens, som er svære at finde på det danske marked. Vi har flere forskellige stilarter og går aldrig på kompromis med kvalitet og komfort, da dette i vores optik er essentielle kvaliteter, hvad angår godt fodtøj. Vi sørger for at holde vores udvalg opdateret og i takt med tidernes skiftende trends.  

Oplev service i absolut særklasse, når du handler hos deWiese. Vi leverer en service, der stemmer overens med vores udvalgs høje kvalitetsmæssige standarder   

Vi har et mål om altid at sørge for, at en handel med os er en god oplevelse. Vi lægger derfor megen vægt på at levere et højt serviceniveau. Du har 30 dages garanteret returret, og skulle du bestille forkerte størrelser, bytter vi dine produkter uden beregning. Vi har forsendelser dagligt, hvilket sikrer hurtige leveringer. Ved køb for over 897,- er fragten gratis, og samtlige bestillinger sendes med en personlig hilsen.

Vi arrangerer Home Parties på Sjælland, hvor vi fortæller om vores udvalg, og hvor der er god tid til at prøve skoene og handle stressfrit.

Tjek udvalget af Fly London støvler og andre mærker online. Tilmeld dig også vores nyhedsbrev med gode tilbud og nyheder og få 5 % rabat.

FLY London støvler - find dine hos deWiese