Nyd vinteren med et par angulus vinterstøvler fra deWiese

Angulus vinterstøvler – Kvalitet og stil til vinteren

Med Angulus vinterstøvler er du sikret fodtøj af højeste kvalitet til de kolde vintermåneder. Dette bredt anerkendte mærke forener som få andre stilfulde designs og flotte snit med komfortabel pasform, hvilket resulterer i elegant fodtøj, der er en fryd for øjet såvel som fødderne. Angulus har i mange år fornøjet kvinder og børn med vinterstøvler og andet fodtøj fremstillet af kun de bedste og lækreste materialer.

Den seneste anerkendelse af mærket er at Angulus har vundet Børn i Byen Prisen 2013, en pris mærket også har vundet de to foregående år. 

Symbiosen af elegance, kvalitet og en pasform, der gør dem utroligt behagelige at gå og stå i, har da også for nyligt indbragt mærket den prestigefyldte britiske pris ”Junior Magazine Design Award”. Angulus vinterstøvler er et perfekt match til den kræsne og kvalitetsbevidste kvinde, som ønsker det bedste for sig selv og/eller sine børn.  Vi har også gode damesko fra Angulus.

DeWiese har samlet et imponerende udvalg af markedets bedste mærker og fodtøj

Hos deWiese sætter vi stor pris på lækker kvalitet og flot design, hvorfor vi har samlet et udvalg af markedets bedste mærker inden for fodtøj, hvor kvalitet og design er i høj kurs. Angulus har med deres mange fantastiske kvaliteter, både hvad angår vinterstøvler og andet fodtøj, været selvskrevet til at indgå i vores udvalg. Vi er konstant opmærksomme på, hvad der rører sig på markedet, så vi altid kan præsentere dig for et varesortiment, der følger tidernes skiftende trends.

Hos deWiese er god service altid i høj fokus, hvorfor du er garanteret sikker betaling, god returret samt hurtige, og i mange tilfælde gratis, leveringer

God service er altid et centralt fokuspunkt hos deWiese og omfatter blandt andet 30 dages returret, hvor det i forbindelse med bestilling af forkerte størrelser er muligt at bytte produktet uden beregning. Vi sender leverancer dagligt, hvilket sikrer dig hurtig levering. Ved køb for over 897,- er fragten gratis, ligesom samtlige bestillinger leveres med en personlig hilsen.

Vi tilbyder muligheden for Home Parties på Sjælland, hvor der fortælles om de forskellige mærker, og der er god tid til at prøve skoene og handle stressfrit.

Se vores udvalg af Angulus fodtøj og andre mærker online. Tilmeld dig også vores nyhedsbrev med gode tilbud og nyheder og få 5 % rabat.

Vinteren er altid god med angulus vinterstøvler fra deWiese