Find kvalitetssko fra Angulus hos deWiese

Angulus giver fødderne frihed

Angulus har de seneste tre år vundet Børn i Byen prisen, som Bedste Børneskomærke, på baggrund af 18.000 stemmer. Mærket leverer komfortabelt, dansk designet, fodtøj til børn og deres mødre.

Fra den første Angulus sko blev produceret har målet været at give brugerens fod den rigtige støtte og friheden til at bevæge sig naturligt. Den første sko blev lanceret i 1928. Målet blev nået i et samarbejde mellem skomager Willy Madsen, læger og fysioterapeuter.

Fokus er altid på det behov brugerens fødder har.  Et behov der ændrer sig gennem livet og efter årstiden, noget Angulus tager højde for i både design og materialevalg.

Et eksempel er at Angulus børnesko kommer uden svangstøtte. Det gør de fordi dine børn fødes med en naturlig svangstøtte, der først afløses af muskulatur i fireårsalderen. Med Angulus sikres at muskulaturen er klar når den skal tage over.

Angulus sætter høje standarder

Materialerne i Angulus fodtøj kommer fra naturen og produktionen sker i Portugal. Begge valg der sikrer at du, med valget af Angulus, får fodtøj der sætter en høj standard, i både kvalitet og miljøbevidsthed.

Angulus laver begyndersko, tullesko, hjemmesko, sneakers, damesko, sandaler, støvler og vinterstøvler. Hvis du ønsker en model vi aktuelt ikke har i sortimentet er du velkommen til at kontakte deWiese, så undersøger vi om den kan fås hjem.

 

Se udvalget af Angulus her.