Falke er et tysk firma, der startede helt tilbage til 1895, da Franz Falke-Rohen opfandt sin egen strikkemølle. Sammen med sin søn grundlagde han et uld - og garnspinderi, som senere blev kendt som Falke.

Falke er meget kendt for sine strømper, som står for de højeste standarder og sofistikeret designs. Falke tager højde for føddernes anatomi, svedkontrol og samtidig giver sublim support. De fleste strømper fra Falke er forstærket på hæl og tå, som er de typiske steder, hvor der er størst tryk på strømper. Falke sokker er desuden ofte sømfri og tåen er håndlavet for at give den bedst mulige pasform. Fælles for alle Falke strømper er, at de er udviklet med det mål at få design, komfort, funktionalitet og kvalitet til at gå op i en højere enhed.

Falke har to gange vundet Tysklands Marketingspris. Både i 1976 og igen i 1994 modtog Falke prisen for deres miljøvenlige produkter. Falke er i dag den største producent af strømper i Europa. 

Falkes stilige strømper fås i et stort antal modeller og farvekombinationer så der er noget til alle typer og til enhver lejlighed.