Når du normalt køber en vare i en internetforretning, pr. postordre eller ved anden form for fjernsalg, har du som en hovedregel næsten altid 14 dages fortrydelsesret. Men hos deWiese.dk giver vi 30 dags fuld returret, dette betyder hvis du fortryder dit køb, kan du returnere din varer indenfor 30 dage gældende fra den dag hvor du modtager dine varer.

Du har altid pligt til at returnere dine varer i samme stand og mængde, som du har modtaget dem. Skoene må gerne prøves indenfor ved modtagelsen, så man kan tjekke om de passer, de må dog ikke have nogen synlige tegn på brug eller slid.
Når du returnerer varen, beder vi dig sende en mail til dewiese@dewiese.dk, skrive i emne felt ”Retur”, så sender vi en returseddel via mail, som du derefter udfylder, med årsag til returnering. Vi returnerer varens pris til dig, når vi har modtaget varen. Vi tilbagebetaler beløbet til det kort, du har betalt med.

Ønsker du at modtage samme retur vare, i en anden størrelse eller farve skal du blot markere det på retursedlen, så sender vi den nye vare til dig, uden beregning (gælder dog kun danske adresser).
Du kan forvente at modtage et par nye sko, eller dine penge retur på dit kort, i løbet af 1-3 dage efter vi har modtaget dine returvarer. Vi sender en mail så snart din returnering er blevet behandlet.