De fleste gummistøvler er lavet af naturgummi. Det er den bedste form for gummi, som der findes, da den overgår syntetisk gummi på storset alle punkter.
Naturgummi er en naturlig råvare. Gummien er slidstærk og kan både modstå vand, vind og al slags vejr. Da naturgummi er en råvare fra naturen er det vigtigt at den forarbejdede gummi også plejes og vedligeholdes. Naturgummi indeholder æteriske olier, som med tiden fordamper. Derfor er det vigtigt at pleje og vedligeholde gummistøvlerne, da det forlænger levetiden, og øger smidigheden og fleksibiliteten. Det er altid vigtigt at holde naturgummiet rent, så det ikke udsættes for unødvendige slid og skader, men også at smøre gummien med imprægnering, så den holdes stærk, smidig og fleksibel.

Calzanetto er en pudsesvamp til dine gummistøvler. Calzanetto svampen er specielt konstrueret til gummistøvler. Svampen giver næring til gummiet og efterlader en blank overflade og du forhindrer revner og udtørring af gummistøvlen. Svampen er neutral i farven.
Calzanetto har mere end 20 års erfaring i at fremstillet skoplejesvampe i højeste kvalitet. Svampene er særligt udformede til forskellige unikke materialer. Calzanetto tilbyder svampe i høj kvalitet og med lang holdbarhed.